Pallas Rakennus Lappi Oy

Pallas Rakennus Lappi –
ylpeästi paikallinen ja 100% lappilainen rakentaja

Toiminta-alueemme on koko Lappi ja paikallisena toimijana olemme aktiivisesti mukana alueen kehityksessä nyt ja tulevaisuudessa. Arjessamme näkyykin niin matkailun vireä kasvu kuin Rovaniemen asema yliopistokaupunkina. Osaamistamme vahvistaa myös se, että ammattilaisemme ovat itsekin kaikki paikallisia ja tuntevat alueen sekä sen kehittämistarpeet. Meillä on lisäksi vahva ja toimiva kumppaniverkosto ja hyvät suhteet paikallisiin toimijoihin.

Ammattitaitoinen ja luotettava

Olemme toteuttaneet asunto-, liike- ja matkailurakentamista menestyksekkäästi vuodesta 2016 alkaen. Omaperusteinen asuntorakentaminen on yksittäisenä rakentamisen alueena meille tärkeä ja lähellä sydäntä. Haluamme olla mukana asiakkaidemme arjessa ja tulevaisuuden rakentajana. Asuntohankkeiden lisäksi palvelemme asiakkaitamme urakkahankkeiden toteuttajana ja projektikehittäjänä myös toimitilahankkeissa.

Taisto Rautio

Toimitusjohtaja

Pallas Rakennus Lappi Oy on perustettu kesällä 2016

Toiminta-alueenamme on koko Lappi

Kotipaikkana Rovaniemi, Lapin pääkaupunki

Rehellinen ja luotettava

Toimintamme ytimessä on luotettavuus, suoraselkäisyys ja aito rehellisyys.
Meillä on vastuullinen rooli ja kunnia olla kotisi rakentaja ja luotettava yhteistyökumppani. Haluamme että meihin voi aina luottaa ja lupaamme olla sanamme mittaisia, joka tilanteessa.

Yhteyslomake

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö. Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin ja pyyntöihin mahdollisimman pikaisesti. Otamme myös mielellämme vastaan palautetta palveluistamme.