Palvelut

Toimivaa ja aina paikallista palvelua

Toiminta-alueemme on koko Lappi ja paikallisena toimijana olemme aktiivisesti mukana alueen kehityksessä. Osaamistamme vahvistaa se, että ammattilaisemme ovat itsekin paikallisia ja tuntevat alueen ja sen kehitystarpeet. Toimiva kumppaniverkosto ja hyvät suhteet paikallisiin toimijoihin antavat meille vahvan jalansijan toimia tehokkaasti kaikenlaisissa rakentamisen projekteissa. Kun sinulla on tarpeita rakentamisessa, on Pallas Rakennus Lappi aina palveluksessasi.

Asunto­­rakentaminen

Viihtyisän asunnon rakentaminen alkaa jo suunnittelupöydältä. Käytämme suunnittelussa alan parhaita ja asuntorakentamisen osaavia suunnittelijoita. Hyvät kumppanit, osaava toteutus ja huolella valitut korkealaatuiset tuotteet tekevät asunnoistamme laadukkaita ja viihtyisiä koteja. Asuntoja saa mistä vain, mutta jos etsit kotia, niin käänny puoleemme.

Omaperustaista asuntorakentamista

Olemme panostaneet erityisesti omaperustaiseen asuntorakentamiseen. Olemme toteuttaneet Rovaniemen Lapinaukean kortteliin jo yli kaksisataa viihtyisää asuntoa, lisää on rakenteilla ja yli kaksisataa asuntoa odottaa vuoroaan.

Liike-, toimitila- ja matkailu­rakentaminen

Kun tarvitset tilat toimintasi ympärille, Pallas Rakennus Lappi antaa ja lunastaa lupauksen, joka on toimintamme perusta: me kuuntelemme, palvelemme ja toteutamme.

Pienet ja suuret liike- ja toimitilaratkaisut

Oli tarpeesi pieni tai suuri, me teemme aina parhaamme, jotta tuote vastaa tarpeitasi niin toiminnallisesti kuin laadullisesti, sovitussa aikataulussa. Emme pelkää käydä käsiksi vaativiinkin rakennushankkeisiin, olemme aina valmiita palvelukseesi.

Korjaus­rakentaminen

Kun tilat ajan saatossa rapistuvat, niin älä vaivu murheen alhoon, vaan ota yhteyttä meihin. Ammattitaitoiset tekijämme taitavat myös korjausrakentamisen taidot. Aina ei tarvitse purkaa, vaan rakennus voi saada uuden elämän.

Luotettavaa ja kokonaisvaltaista korjausrakentamista

Korjausrakentamisessa lisäämme lupaukseemme ”me kuuntelemme, palvelemme ja toteutamme” vielä yhden toiminnan eli me tutkimme. Laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi tarkka ja ammattitaitoinen tutkimus ja suunnittelu antavat mahdollisuuden onnistua toteutuksessa niin, että asiakas saa tuotteen, josta voi olla pitkään huoleton ja ylpeä.

Yhteyslomake

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö. Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin ja pyyntöihin mahdollisimman pikaisesti. Otamme myös mielellämme vastaan palautetta palveluistamme.