As Oy Rovaniemen Riistasalo

rakenteillaArvioitu valmistumisaika: Syksy 2023

Upeita kerrostalokoteja moneen makuun ja tarpeeseen

As Oy Rovaniemen Riistasalo rakentuu aivan Rovaniemen keskustaan, monipuolisten palveluiden äärelle. Riistasalo on jatkoa Lapinaukean modernille kaupunkirakentamiselle ja nousee jo valmistuneiden Loimun ja Riistavalkean väliselle tontille.

Nykyaikainen ja laadukkaasti rakennettu koti

Rovaniemen Riistasaloon rakentuu kaikkiaan 43 asuinhuoneistoa. Asunnot vaihtelevat yksiöstä kolmioon, koot 21,5 m2 – 63,5 m2. Asuntojen neliöt on pyritty käyttämään mahdollisimman tehokkaasti ja suunnittelussa onkin panostettu erityisesti pohjaratkaisujen toimivuuteen. Kaikista asunnoista löytyy lisäksi oma terassi, parveke tai ranskalainen parveke.

Riistasalon piha-alue, samoin kuin koko Lapinaukean korttelialue, on suunniteltu autottomaksi alueeksi, joten jalkaisin ja pyöräillen tapahtuva liikenne rauhoittaa asuinaluetta sekä tekee asumisesta turvallista ja viihtyisää. Yhtiön autopaikat sijoitetaan pääosin maanalaiseen autohalliin, josta on vaivaton kulkuyhteys hissillä asuinkerroksiin. Muutamia autopaikkoja löytyy myös pihatasolta.

Esittely & myynti

Kiinteistömaailma Rovaniemi
Rovakatu 14, 96100 Rovaniemi

Puh. 016 425 0055
[email protected]

Pallas Rakennus Lappi Oy
Lapinkävijäntie 11 C 79, 96100 Rovaniemi

Puh. 040 547 5030
[email protected]

Kohteen perustiedot

Osoite:
Riistatie 1 B, 96100 Rovaniemi

Talotyyppi:
kerrostalo

Kerrokset:
4

Tontti:
vuokra

Rakennusvaihe:
rakenteilla

Arvioitu valmistumisaika:
Syksy 2023

Huoneistotyypit:
1 - 3 h

Huoneistokoot:
21,5 - 63,5 m2

Vapaat asunnot:

21

43

Vapaat autopaikat:

6

21

Velaton hinta:
98 800 - 229 800 €

Vapaat asunnot:

21

43

Vapaat liiketilat:

0

0

Vapaat autopaikat:

6

21

Vapaat muut:

4

5

Rovaniemen keskustassa, Lapin pääkaupungissa

Lapin pääkaupungin keskeisimmät palvelut ovat Riistasalon asukkaiden välittömässä läheisyydessä ja helposti saavutettavissa, jopa ilman omaa autoa. Arki helpottuu, kun kaupat, koulut ja muut peruspalvelut ovat kävelyetäisyydellä kodista.

Lentoaseman, junaradan ja hyvien kulkuyhteyksien ansiosta Rovaniemelle on helppo tulla ja kaikki mitä tarvitset, on aina mukavan lähellä.

Sijainti kartalla

Yhteyslomake

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö. Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin ja pyyntöihin mahdollisimman pikaisesti. Otamme myös mielellämme vastaan palautetta palveluistamme.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö. Voit myös tilata kohteen myyntiesitteen tai varata yksityisen esittelyajan. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pikaisesti.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.